Blog / Bøger

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bøger

Jeg er forfatter og medforfatter til en række artikler og bøger om kommunikation og ledelse. Desuden har jeg bidraget med indhold til en bog om ledelse og stress.
 
Du kan læse mere om bøgerne her:
 
 
Dialog til en forandring
- gør vanskelige samtaler til konstruktive og udviklende dialoger
Samfundslitteratur, 2001
 
Bogen handler om, hvordan ledere kan gøre den vanskelige samtale til en konstruktiv og udviklende dialog. Bogen giver bl.a. svar på, hvad der skal til for at skabe en ærlig og tillidsfuld dialog, hvorfor anerkendelse er så vigtigt, og hvad der skal til for, at medarbejdere bliver motiverede. Bogen bygger på teori hentet fra retorikken, psykologien, pædagogikken og sociologien. Den er krydret med cases. Bogen henvender sig til ledere med personaleansvar og til konsulenter, der til daglig arbejder med organisations- og ledelsesudvikling. Men alle, der interesserer sig for dialogisk kommunikation f.eks. i forbindelse med salg, undervisning, træning eller rådgivning, kan have glæde af bogen. 
 
 
God personaleledelse
Børsens Forlag, 2005
 
Bogen er både for den nye personaleleder, der har brug for konkrete værktøjer. Og en bog til den mere erfarne leder, som har behov for ny inspiration. Bogen giver råd om, hvordan man kan håndtere forskellige problemfyldte situationer. Og den viser, hvordan man kan begynde eller fortsætte en god udvikling med fokus på dialog og på at skabe konstruktive rammer, hvor medarbejderne kan udvikle sig og arbejde bedst muligt.
 
 
Ledelse og stress
JP Forlag, 2007
 
Bogen giver kort og letlæst forklaring på, hvad stress er. Hvorfor stress ikke er det samme som travlhed, og hvorfor det er afgørende, at lederen har fokus på sit eget stressniveau. Bogen giver overblik og en lang række konkrete gode råd, som lederen og medarbejderen kan bruge til at undgå stress. Lær af andres erfaringer gennem en stribe cases fra fremtrædende danske virksomheder og ledere, der i dag arbejder professionelt for at bekæmpe stress.
 
 
Chefens nycklar
Kommunlitteratur, 2008
 
Svensk udgave af God personaleledelse. Til den nyudnævnte leder, der har brug for konkrete værktøjer. Og til den erfarne leder, der har brug for ny inspiration. Bogen giver gode råd om, hvordan man bedst muligt kan håndtere en lang række ledelsesmæssige udfordringer.

 

Charlotte Gad Køhlert | CVR: 34 93 56 10  | Tlf.: 3013 9036 | charlotte@gadkoehlert.dk