Leder & karriererådgivning / Karriererådgivning & outplacement / Din optimale sparringspartner

Din optimale sparringspartner

Både som leder og som HR ansvarlig har jeg ansat et væld af kandidater igennem årene. De senere år udelukkende på leder- og direktionsniveau.
 
Jeg har derfor læst og vurderet mange hundrede ansøgninger og afholdt mange hundrede jobinterviews, så jeg ved, hvad HR professionelle kigger efter. Hvad der virker positivt - og det modsatte.
 
Jeg har igennem en årrække arbejdet tæt sammen med headhuntere og recruitere. Både i Danmark og i adskillige andre Europæiske lande. Derigennem har jeg et indgående kendskab til, hvordan de arbejder, og hvad de lægger vægt på.
 
Jeg har anvendt personprofilanalyser / personlighedstests ved samtlige rekrutteringer siden 2007. Dette har givet mig en væsentligt indsigt i, hvordan analyse- og testværktøjer anvendes, hvad de kan, og hvad de ikke kan. Samt hvordan du selv får optimalt udbytte af at kende din egen profil.
 
Desuden har jeg stor erfaring i at vurdere kandidaters online profiler f.eks. på LinkedIn. Dermed har jeg et godt indblik i, hvilket signaler, man kan og bør sende via de sociale medier. Og hvad man bør undgå.
 
Som uddannet Coach og Psykoterapeut har jeg desuden kompetencerne til at kunne støtte og arbejde på det mere personlige plan, hvis der er behov for det.
  
Endelig har jeg arbejdet med karriererådgivning af ledere siden 2000. Ligesom jeg i flere år har været underviser og træner på Ledernes jobsøgningskurser.
 
Kontakt mig for en uforpligtende dialog om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre.
Charlotte Gad Køhlert | CVR: 34 93 56 10  | Tlf.: 3013 9036 | charlotte@gadkoehlert.dk