Testimonials

Psykoterapi & coaching 

"Forløbet med Charlotte har givet mig blik for mig selv og en måde at forstå mig selv og de handlinger, jeg gør. Jeg har lært mig, hvor vigtig egenomsorg er, og for at sende god energi ud, så er jeg nødt til at tage mig selv alvorligt først."
Ida Steener Brouer

"Én gang om ugen – sammen med dig – har jeg kunne ventilere og dele alle mine tanker, frustrationer, bekymringer og udfordringer og tømme mit hoved for alt, hvad der fylder. Du spejler mig, spørger til mig og udfordrer mig på en meget fin måde, der skaber refleksion og udvikling og gør mig bevidst om en række ting. Du støtter mig i at kigge indad og tage ansvar for en række af mine tanker og adfærdsmønstre.
     Jeg savner dig allerede meget: din fantastiske tilgang, nærhed, selskab og inspiration. Det har været mere end en glæde at have dig som mentor. Jeg har udviklet mig mere igennem det sidste halve år med dig som mentor, end jeg hidtil har gjort igennem hele mit liv."
Charlotte Petersen

Håndtering af rideangst

"Jeg vil anbefale Charlotte til alle, som går og tumler med lignende problemstillinger. Charlotte kommer ikke med en magisk tryllestav. Du skal have lyst til at arbejde med dig selv med hjælp fra de værktøjer, du får. Hvis du vil det og gør det, så er omkostningerne forbundet med forløbet ingenting i forhold til udbyttet. Jeg har fået rideglæden tilbage!"
Linda Reib, dressurrytter

"Jeg kan slet ikke takke dig nok Charlotte. Jeg bliver helt rørt over min fantastisk hest, som i dén grad bare er en guttermand. Efter jeg har formået at få styr på mig selv og dermed kan fortælle ham både med krop og stemme, at jeg har styr på det, så stoler han på, at jeg har det! Han giver bare så meget igen og bekræfter mig i, at langt de fleste spændinger er kommet fra piloten selv…!"
Anonym

"TAK Charlotte! Jeg er dig evigt taknemmelig, og jeg glæder mig til, at vi skal arbejde med nogle af de samme problematikker i stævnesituationer."
Anonym

"Efter en rideulykke for år tilbage havde jeg opbygget angst som primært gav sig til udtryk, når hesten spændte op. Jeg fik hjertegalop, kvælningsfornemmelser og kunne ikke tænke konstruktivt. Det eneste, jeg kunne tænke, var, at jeg for alt i verden skulle undgå, at hesten spændte op, for så var jeg jo sikker... Men efterhånden som ridebanen blev mindre og mindre (skulle jo undgå alle potentielle farer) og turene ud på vej og i skov blev en saga blot, så forsvandt rideglæden ligeså. Jeg kunne kun tænke på at undgå farer fremfor at nyde rideturen. Jeg havde fokus på alt andet end min ridetur, og min spænding og nervøsitet påvirkede også min hest. Det var faktisk bare en rigtig ond cirkel. Selvom jeg har arbejdet med mig selv på egen hånd, så kom jeg bare ikke i mål – jeg skulle have hjælp til at få styr på tankerne.
     Jeg konsulterede Charlotte, og vi har nu arbejdet målrettet sammen over 3 sessioner.
     Charlotte har hjulpet mig med at få struktureret mine tanker. Jeg har fået fyldt værktøjskassen op med hjælpemidler, som på daglig basis hjælper mig med at bearbejde min angst. Jeg har lært at udfordre mig selv på den rigtige måde og dermed dag for dag trådt nye stier i hjernen, hvor de gamle trampede stier var."
     Jeg har fået min rideglæde tilbage! Jeg glæder mig nu til, at jeg skal ud og ride på min dejlige hest. Det spirer helt inden i! Jeg analyserer ikke længere vejr, vind og andre udefrakommende faktorer inden, jeg sætter mig i sadlen. Jeg tager det som det måtte komme undervejs og bruger fra min værktøjskasse, hvis jeg møder udfordringer.
     Jeg er ikke kureret. Jeg skal fortsat arbejde meget med mig selv – det tager tid at få arbejdet det ind, så det sidder på rygraden. Men jeg ved, jeg nok skal komme i mål. Jeg føler mig allerede som en vinder."
Anonym

Lederudvikling

"Charlotte er en fagligt stærk og udfordrende coach, men vigtigst af alt, en god menneskekender. Hun har fingrene på pulsen, når det kommer til den moderne og innovative ledelse, hvilket gør, at input fra mine samtaler med Charlotte kan jeg implementere umiddelbart efter i min daglige ledelse af Innovation og Marketing teamet. Jeg kan varmt anbefale Charlotte som coach og sparringspartner på alle ledelsesniveauer. Hun får ***** stjerner".
Alma Oprasic, Innovation Manager (Denmark)

"Charlotte har været min personlige ledelseskonsulent igennem 4 mdr. Hun har i forløbet hjulpet mig med at håndtere en opgave, jeg stod over for, der omhandlede afklaring af værdier, forbedring af samarbejde, kommunikation og adfærd i min medarbejdergruppe. Et forløb, der blev udmøntet i 2 temadage, som jeg selv skulle stå i spidsen for. Det klædte Charlotte mig på til at gennemføre. Og det blev en stor succes.
      Charlotte har desuden klædt mig fagligt og menneskeligt på til at varetage min ledelsesopgave som mellemleder i en sådan grad, at jeg nu eksakt ved, hvilken retning jeg skal gå, hvilke handlinger jeg skal tage, hvad jeg skal give opmærksomhed, og hvordan jeg skal håndtere mine medarbejderes reaktioner.
      Charlotte er god til at komme med nye handlemuligheder, både strategisk og kommunikativt. Hun er en menneskekender og har lært mig så meget. Fx har jeg lært at læse og guide mine medarbejderne endnu bedre.
      Charlotte har med sin altid meget menneskelige facon - og med sin meget solide erfaring med ledelse - løftet mig og mit lederskab. Charlotte er en, som jeg stoler på og føler mig meget tryg ved. Hun er meget anerkendende og ærlig. Og hun læser én grundigt, på den gode måde. Jeg kan kun varmt anbefale Charlotte. She is good!!!"
Maj-Britt Eriksson, leder i Københavns Kommune

“Charlotte is certainly one of the most remarkable persons I have met in my professional career. Her leadership training has been a great source of inspiration and I benefited more from it than from any other training before.”
Ingo Diederichs, Manager (Tyskland)

Karriererådgivning & outplacement

"Jeg har haft et intensivt og positivt coachingforløb hos Charlotte, hvor formålet har været at komme tættere på egne kompetencer og ønsker for mit nuværende og fremtidige arbejdsliv. Charlottes sparring har været enormt givende og samtidig meget konkret og kontant. Jeg følte mig fra starten tryg og havde stor tillid til Charlotte, hvilket i høj grad har været med til at hjælpe mig hurtigt videre. Hun formår at give ro og plads til, at man selv kan finde sin vej. Og man føler sig forstået og hjulpet. Tak for det! 
PS. Jeg kommer igen, hvis jeg igen står ved en skillevej og er forvirret."
Heidi Thisgaard, HR Manager
 
"Jeg hyrede Charlotte til at optimere min jobsøgningsproces, og den sparring jeg fik fra Charlotte, kunne jeg ikke have ønsket mig bedre. Charlotte skubbede til mig og mine grænser, hun åbnede mine øjne, sikrede at jeg forblev systematisk og fokuseret og fastholdt mig i mit mål om at finde "det rette næste job". Charlotte var inspirerende, krævende og nytænkende, alt imens hun fuldt ud respekterede min måde at gøre og sige tingene på. Jeg vil anbefale Charlotte til enhver, der ønsker en optimeret og inspirerende tilgang til sin jobsøgning og til den, der ønsker en rigtig god sparring i forbindelse med sin videre karriereudvikling."
Dora Brink Clausen, CFO
 
"Jeg kom i kontakt med Charlotte gennem mit netværk på et tidspunkt, hvor jeg sad fast i mit arbejde men ikke havde tid eller overskud til at søge videre. Jeg mødtes med hende 5 gange på godt en måned, hvor jeg gennemgik et afklaringsforløb med hhv. hjemmearbejde og ugentlige møder, hvor vi sparrede om opgaverne fra den forgangne uge. Charlotte hjalp mig til at sortere i mine tanker, overvejelser og bekymringer, så jeg blev i stand til at prioritere og træffe de rigtige valg – både på arbejdet og i mit privatliv. På den måde har forløbet gjort mig skarpere på, hvad jeg vil og givet mig en bevidsthed om, hvordan jeg undgår at ende i en karrieremæssig blindgyde igen. Jeg kan på det varmeste anbefale Charlotte til enhver, som har brug for en strategi til at komme ud af et dødvande på arbejdet eller i privatlivet."
Torbjørn Stridbæk, Program Manager

Business coaching

"Jeg kender Charlotte som en levende og interessant kvinde, der altid har noget vigtigt på hjerte. Hendes evner inden for kommunikation og formidling er uovertrufne. Jeg har lært utrolig meget af Charlotte. Hendes indsigt i HR og ledelse er både dyb, bred og klippefast. Charlotte er således min foretrukne sparringspartner, netop fordi hendes indsigt er så mange-facetteret og bygger på solid erfaring med arbejde i organisationer. Charlotte er ambitiøs og meget kvalitetsbevidst, og hun udstråler autoritet og professionalisme. Som Business Coach er Charlotte i topklasse. Hun er intelligent og hurtig til at reflektere og respondere relevant på den udfordring, hendes klient står overfor. Hos Charlotte er jeg altid gået fra seancen med noget nyt at tænke over. Hun kan af og til virke provokerende med sine spørgsmål, men de stilles altid i den hensigt, at man skal flytte sig mentalt eller følelsesmæssigt, så en udvikling kan finde sted. Jeg kan varmt anbefale Charlotte både som konsulent, psykoterapeut og Business Coach.”
Anne-Marie Jensen, Selvstændig konsulent

HR & Organisationsudvikling

"Charlotte is very business oriented and a talented HR expert who has offered a great help for our company in organizational development. The assessment tools and analysis she uses are very concrete and easy to implement to our processes."
Janne Anttila, CEO & co-founder (Finland)

"Charlotte is one of the best human resource people I have worked with. She stands out from the crowd with her personality. I highly recommend Charlotte!"
Manuel Lindberg, General Manager (Sverige)

"Charlotte incarnates trustworthiness by always upholding confidentiality whilst seeking solutions in the best interest of the company. I have the highest respect for Charlotte. She is an enrichment for every company and everyone around her."
Andreas Jacobi, Managing Director (Tyskland)

“I have worked closely with Charlotte for more than 6 years, and can highly recommend her. She is one of the most skilled HR professionals I have ever worked with. I can only give Charlotte my warmest recommendation if you need an HR professional with a great drive and spirit. "
Henrik Lottrup, CEO & co-founder

“Charlotte has made a long-lasting impact in the way the organization perceives and values Human Resources. Charlotte's competencies have shaped the approach of the company in regard to leadership, coaching, employee satisfaction, staff performance and numerous other core elements. This has yielded substantial results in relation to staff retention and well-being within the organization while concurrently having an impact on the overall bottom-line performance.”
Marcos Martinez, Talent Manager

Executive rådgivning & sparring

”Charlotte Gad Køhlert har været min personlige coach i en periode på cirka 7 måneder. Hun er dygtig til at skabe et fortroligt rum, hvor man kan få vendt sine idéer og handlemåder.
I forløbet har jeg både fået coaching på overordnede mål samt rådgivning og konkrete løsninger på aktuelle emner og sager. Jeg er blevet udfordret og har fået værktøjer, metoder og sparring til at nærme mig mine personlige mål. Jeg har fået coaching på mine ideer, holdninger og metoder – det blev de endnu bedre af.
På vores møder er daglige problemstillinger blevet talt igennem og analyseret og en mulig løsning kan blive lagt frem ved, at Charlotte spørger: ”Kunne du måske gøre sådan?”
Desuden har vi brugt Charlottes ekspertise ved ansættelsen af en ny mellemleder. Og endelig har Charlotte inspireret ved løbende at sende relevant skriftligt materiale til de emner, jeg var optaget af.
Resultatet er, at jeg er blevet lidt dygtigere og lidt mere klar på håndtering af min organisation. Jeg har også fået en masse gode ideer til at videreudvikle vores medarbejdere og organisation.”
Pierre d'Hermilly, Manager & ejerleder (Danmark)

"Charlotte er ekstremt forretningsorienteret og en ligeværdig og dynamisk sparringspartner. Efter et møde med Charlotte er mine 'spørgsmålstegn' blevet til 'udråbstegn'. Jeg går fra et møde med afklaring, skærpet fokus og en klar plan for, hvad jeg skal tage action på og hvordan."
Maria Andersson, CEO (Sverige)
 
"Charlotte is an extremely business oriented hardliner. She has managed to change quite a few of my opinions about management. If you want to see high employee satisfaction - whilst growing your business - call Charlotte”
Morten Løgager, CCO / Senior Manager (Danmark)

“Working with Charlotte is a blast! The amount of knowledge, tools and input she has to share is astonishing. Being coached by Charlotte always resulted in better knowledge. Charlotte is absolutely straight forward and has had a fair share in supporting me to be a Manager who is efficient and well respected by my employees.”
Daniel Judah, General Manager (Tyskland)

Foredrag

"Det var for mig og alle andre et meget lærerigt indlæg. Det er dejligt at se, når nogen virkeligt brænder for deres arbejde og har evnen til at videreformidle budskabet til andre".
Michael Stitz, Eventmanager & forretningsfører

"Your presentation as part of the NTIF was terrific and I would like to thank you personally: Thank you! It is great to meet such a capable and eloquent woman. I will surely contact you again".
Tanja Wendling, Head of Marketing, Germany

"Thanks for a brilliant presentation. What an excellent speaker and influencer you are! The person next to me was browsing on her iPad throughout the whole day but when you came on stage she stopped everything for the whole 45 minutes..."
Arijeta Belica, Business Development Manager, Sweden

"I must admit that your presentation was one of the most inspiring. We will definitely try to rethink our approach to attracting talents. All the best to you in promoting this very intelligent approach to managing people."
Vitaliy Vorobyov, Managing Director, Ukraine

"As a performer Charlotte is absolutely amazing. She is well prepared, aware of people, 110% present, and a strong communicator. She always manages to win over the audience and gain respect. She creates a situation that is rewarding for all the involved. I can highly recommend Charlotte."
Anne Schmidt, Manager

"Perfect presentation. Great speaker. Charlotte was inspirational and the topic was very relevant. * Excellent presentation skills, very engaging to listen to. * The presentation on talent management was brilliant! I was truly interested in what Charlotte said. I am sure I will make use of it. * A very good presenter. * Very inspiring and dedicated presenter that seemed to know what she was talking about. * Energetic presenter. * Very interesting, very engaging and enthusiastic presenter."
Diverse deltagere på NTIF 2014 konferencen

Management team assessment & udvikling

”Jeg kontaktede Charlotte Gad Køhlert i januar 2014. Jeg ønskede sparring til at få afklaret min egen fremtidige rolle i virksomheden, så jeg fortsat kunne tilføre maksimal værdi samtidig med, at min personlige livsbalance og trivsel var i top. Desuden ønskede jeg rådgivning i at få sat det helt rigtige ledelseshold, der kunne sikre virksomhedens stabilitet, vækst og succes fremadrettet.
      Vores samarbejde med Charlotte har leveret hurtige og markante resultater. Allerede i maj 2014 havde vi øget vores vækst med 30% som følge af endnu bedre præstation hos både mellemledere og medarbejdere. Dette vækstniveau stiger fortsat. Samtidig oplever vi endnu større trivsel, motivation og drivkraft i virksomheden.
      For mig personligt har forløbet med Charlotte resulteret i, at jeg har fået et større overskud. Og for mig som Adm. direktør har forløbet resulteret i, at jeg nu har fået frigivet endnu flere ressourcer, så jeg i min ledelse af virksomheden kan fokusere mere på den langsigtede strategi, nye muligheder og ekspansion.
      Charlotte har jeg oplevet som yderst professionel og god til at skabe den nødvendige fortrolighed. Hun er en kompetent rådgiver og business coach med værktøjskassen i orden. Ud over hendes stærke kompetencer inden for ledelse og organisationsudvikling har hun også en stærk forretningsforståelse og en stor viden om, hvilke ledelsesmæssige kompetencer, der sikrer forudsætningerne for vækst.
      Jeg kan anbefale Charlotte til enhver Adm. direktør og ejerleder, der enten ønsker at udvikle sig personligt og ledelsesmæssigt eller som er klar til at forny sin rolle i virksomheden. Og til ledere i øvrigt, der ønsker sparring og udvikling ift. at blive endnu bedre til at lede sig selv og deres medarbejdere.” 
Anders Steinmetz Thomsen, Adm. direktør & Ejer, ITBC
 
"Hvis I overvejer at få styrket jeres samlede ledelsesniveau, så kan jeg klart anbefale en snak med Charlotte. Hun besidder en enorm viden om det politiske spil på ledelsesgangen. Og hun er en kompetence i forhold til at evaluere styrkerne og svaghederne i et direktionsteam samt sikre, at samarbejdet bliver optimeret."
Morten Løgager, Salgsdirektør
 
“Being in the Venture Capital business selecting the best management teams is a main priority. Charlotte has assisted Northcap in a number of management team assessments, and has provided us with insights as to the teams' consistency, shortfalls, required additions and overall quality and execution ability. Also for the management teams the feedback from Charlotte has been extremely valuable, and she has continued to work with development of the management teams in several portfolio companies.”
Jacob Bratting Pedersen, Partner
 
"We invest in high tech companies who have the ambition to grow their revenue 10X within 3 years. Besides a strong value proposition, a scalable business model, it also requires a very capable management team. In order to assist our high tech companies in building capable management teams we have established a close working relationship with Charlotte".
Kim Wiencken, Partner
 
"We engaged Charlotte in working closely with the management teams of several of our investments to better understand and optimize the team dynamics according to business needs. In particular I appreciate Charlotte's straight forward attitude and business insight that clearly stems from 1st hand industry experience."
Rasmus Bjerngaard, Partner

"Charlotte has the ability of focusing on your strengts and to let you think of possible improvements at the same time. A very valuable and inspiring conversation."
Michiel Potter, COO / CFO (Holland)
Charlotte Gad Køhlert | CVR: 34 93 56 10  | Tlf.: 3013 9036 | charlotte@gadkoehlert.dk